Resto Momento
Your Cart

За нас

Resto Momento е градски ресторант, улавящ пулса на деня. Удобен – на метри от офиса, освежаващ - рано сутрин, релаксиращ – след работа, приятелски – когато сте заедно, романтичен - ако си влюбен, модерен – защото готви с фантазия. Именно менюто на Resto Momento вдъхновява да експериментирате с вкусове – независимо дали е за нещо набързо или е уговорка за вечеря. Въпрос на апетит и свободно време! Resto Momento Ви посреща - без да си гледа часовника, обслужва ви - без да коментира вашия стил и ви дарява усещане за уют.

Пицария Дежа Вю се намира в гр. Плевен, ул. Пирот 1 срещу Историческия музей (в подножието на Скобелев парк). Заведението разполага с 60 места в уютна обстановка и прохладна градина разполагаща с 100 места, както и възможност да паркирате вашите автомобили.

Вашите деца биха могли да се възползват от забавно декорирания ни Детски кът.


Какво предлагаме

Пицарията предлага на своите клиенти вкусни ястия от качествени продукти на достъпни цени. Ние сме подходящо място за вашето сутрешно, ароматно кафенце с приятели или колеги, вкусен обяд, частни партита, рождени и имени дни, семейни тържества и срещи, гледане на мач, обилно похапване с нашите пици на пещ или просто кафенце с парче торта… от сладкарница “Неделя”. Разполагаме с предложения и за вашето домашно парти.


Организиране на тържества

С готовност ще откликнем на идеите за организацията на празника на вашето дете като заедно съставим меню, предоставим украса и помощ в избора на аниматор. В нашият детски кът, децата ще се забавляват под наблюдението на нашия персонал.


Доставка по домовете

За нашите клиенти предлагаме доставка по домовете. Може да поръчате храна на телефон 0878423443 или директно от сайта ни. Доставката е безплатна в рамките на град Плевен; 3 лв. за околните населени места;